Author Archives: Jesper Simonsen

Træningen 23. juni 2019

Det blev en smuk tur til Operaen og Christiania i dag. Vejret endte med at blive ret så sommerligt, så jeg tror den sidste del af turen var en noget hed affære. Men det var ikke kun vejret der overraskede os. Broen ved Nyhavn var oppe pga. det årlige eftersyn, så der måtte der måtte laves en ”on the fly” ruteomlægning. Men vi prøvede det samme for et par år side, så det var ikke så svært. Det udløste også en distance-bonus på 750 m J

Det betød dog også, at hold 4.15 hentede mig ved Knippelsbro, så jeg fik meget travlt. Hold 5.00 kom vist til at tage Inderhavnsbroen og fik dermed en noget kortere tur.

Ud fra billederne har jeg talt mig frem til, at vi var ca. 105, der løb med.

På næste søndag skal går turen nordpå, nærmere bestemt til Fuglesangssø og Dyrehaven. Det er også en smuk tur med et lille besøg i skoven og em dejlig havudsigt hjemover langs Øresund. Distancen er 21. km

Det blev til 69 billeder fra dagens træning. Desværre havde jeg for travlt med at indhente de hurtigste, så jeg kunne ikke tager billeder der hvor jeg gerne ville.

God søndag og på glædeligt gensyn næste søndag 🙂

Søndagsturen 23. juni – Operaen – Christiania 20 km

Så er det tid til endnu en bytur. Denne gang skal vi til Operaen og Christiania. Det er en af de  smukkeste byture, så det bliver skønt.

Husk selv at medbringe væske til turen!

Sted: Idrætshuset
Tidspunkt: 9:00 (kom gerne ca. 15 min. før start)

Bemærkning til ruten:

Kan afkortes til ca. 15 km ved at droppe Operaen og i stedet løbe ad Torvegade og til højre ad Stadsgraven. Her kommer du igen i på ruten.

Der vil være pileservice der hvor ruten kan drille.

0,3 km:
Der er vejarbejde på Borgmester Jensens Allé, men vi kan løbe i venstre side.

5,6 km: Her kommer vi ud fra P. Larsens plads og løber til højre ad Sankt Annæ Plads og videre af Toldbodgade. Her stykket op forbi Nyhavnsbroen lidt trangt.

15 km: Her komme vi op ad trappen til Dybbølsbro. Her er der også vejarbejde og derfor anlagt en midlertidig gang- og cykelsti. Vi kommer tidligt på dagen, så det kan sagtens gå, når bare vi er forsigtige.

Husk at vise hensyn til fodgængere og andre I møder på jeres vej. Især langs søerne er skal vi løbe I smal formation.

– Vandpost: Gefionspringvandet (4,5 km)
– Toilet med vandpost: Havnegade (6,2 km) – muligvis lukket
– Vandpost: Christmas Møllers Plads/Syddysen (11,5 km)
– Toilet med vandpost: Islands Brygge (13,2 km)
– Vandpost: Åboulevard/Søpavillon (17,7 km)
– Vandpost:
Peblinge Sø (i “hakket” lige før kaffesalonen (18,1 km)

Du kan se ruten på Google Maps