Søndagsturen 20. oktober – Lille Langebro – Christiania 17 km

På søndag er det sidste gang i denne sæson sommertræningen tørner ud. Egentlig var det planen vi skulle i Søndermarken, men det blev i stedet for en ny rute. Turen går således via Langelinje ned over Nyhavn og langs havnen hen til den nye Lille Langebro. Herfra løber vi over langs Christianshavns Vold til Christiania, og ud til og runder Operaen. Derfra løber vi ned og  krydser Inderhavnsbroen, og videre indover Amalienborg Slotsplads. Endelig løber vi hjem via den ydre Kastel kronen og Strandboulevarden.

Desværre tegner vejrudsigten ikke godt idet den står på meget regn. Der er heldigvis mange dage og det kan sagtens nå at ændre sig.

Sted: Idrætshuset
Tidspunkt: 9:30 (kom gerne ca. 15 min. før start)

Bemærkninger til Ruten:
Ruten er faktisk ikke så svær. I hovedtræk er det kendte elementer, så det bliver ikke noget problem. Der vejarbejde flere steder, men ikke noget problem, når bare vi ser os for. Så vidt muligt vil der være pileservice der hvor ruten kan drille lidt.

11,3  km: Her skal vi over Inderhavnsbroen. Den er lidt bøvlet især hvis der er mange mennesker. Så pas godt på og vis hensyn til andre.

12,3 km: Her kommer vi ad Amaliegade og skal videre ind på Amalienborg Slotsplads. Der er vejarbejde i højre side, så løb ud på vejen.

13 km: Lige når vi passerer Esplanaden skal vi 20 m frem og bag om ad stien ved byggeriet ved Churchillparken.

14,1 km: Da Kongeporten (indgangen til Kastellet) er lukket skal vi løbe en lille smutvej. Det er den gule rute på kortet.  

– Vandpost: Gefionspringvandet (3 km)
– Toilet med vandpost: Havnegade (4,7 km)
– Toilet med vandpost: Christianshavns Vold Legeplads (6,8 km)
– Vandpost: Syddysen (7,1 km)
– Toilet: Langelinjebro (14,4 km)

Du kan se ruten på Google Maps her>

Hent ruten i en printvenlig pdf-udgave her (ses bedst i A3 format eller større) her>

På gensyn på søndag 🙂