Træningen 20. oktober

Så kom vi også fint igennem denne sæsons ”sommertræning”. Vi var endnu engang heldige med vejret. Først på ugen havde meteorologerne lovet massiv regn, men som ugen er gået endte det altså blot med gråvejr. De der var ude på ruten i længst tid fik også et smil fra solen.

Som nævnt var dette sidste træning. Men allerede på lørdag starter en ny sæson med fællestræning til Copenhagen Marathon. Som altid starter sæsonen med Nike Marathon Startop, hvor du kan løbe 5-10 eller 15 km.

Ud fra billederne af bedømme, så var vi godt og vel 140, der løb med. Det er ganske fint.

Jeg vil også gerne takke for de mange søde hilsner jeg fik i dag. Også tak til Naser for kindkys 🙂

Som en del af jer allerede ved, så stopper jeg som rute ansvarlig for fællestræningen til Copenhagen Marathon. Jeg trænger til en pause efter mange år på posten. Jeg har endnu ikke besluttet mig for om jeg fortsætter med sommertræningen. Det skal jeg nok vende tilbage til på et senere tidspunkt.

Det blev til 89 billeder fra dagens træning.

God søndag 🙂